laurdag 22. september 2007

Ett lite bildedryss fra Bergen

For to uker siden var jo jo en langhelg i Bergen. Meg, Oda og Frøya reiste med fly for å besøke Maya m/famile. Vi reiste tidlig en torsdag og hjem igjen mandagen etter. Vi hadde en flott tur og ungene koste seg sammen :-) Jeg glemte jo igjen kameraet mitt så det har jeg jo ikke hatt før nå, så nå er det på tide å ta noen nye bidler igjen snart. Vil bare legge ut litt bilder fra turen. Vi ahr vært på shopping, bytur, tatt fløyen, vært på akvariet og kost oss ellers ute. Her over er det ett rengbilde av Oda som er i Bergen en regnfull dag :-) Må jo bare få tilføye at vi hadde to strålendes gode dager og to pisseregn dager.


Her er Frøya ute på en lekeplass på toppen av fløyen

Frøya ligger i vogna og gliser når vi var på akvariet......alltid blid og glad :-)


Her fotograferer jeg selen som hopper opp og dytter til ballen. Jeg står og tar dette bilde inne gjennok ett vindu.

På akvariet var det masse ekle krypdyr.....denne fikk ungene lov til å klappe og jeg måtte jo bare ta på den jeg også......den var varm og akkurat som sandpapir over ryggen.

Her sitter Oda og Philip og venter på at båten skal komme slik at vi kan få komme oss inn til byen.

Masse som frister på torget i Bergen.....


Oda som klatrer på rekkverket....masse flotte cruise-skip i bakgrunnen.

Mmmmmmm masse god krabbe....


Vi måttej jo snope med oss noen moreller...de var knallgod :-)

Her er vi på vei opp Fløyen.....jammen meg var det høyt. Skikkelig flott tur.God utsikt...og her ser dere den ene vogna kommer oppover.


Oda på toppen!

Ungene synes det var kjekt og stå og se nedover.....jammen meg var det høyt.

Vi gikk innomver skoen når vi kom på toppen....det var det fine turløyper som vi gikk på innigjennom......til slutt kom vi til ett vann med ender og det var stas og mate dem.

Kjekt med ender....


Da tror jeg at det holder med bilder for denne gangen. Jeg har vært skikkelig effektiv på husmorfronten idag....har fått vaske og rydda en del, vasket en haug med klær og brettet som en gal. Så har jeg alget 50 boller som jeg skal hive i frysen slik at jeg har noe å by på når det stikker noen innom i døra.
Nå tenkte jeg at jeg skulle sette meg ned og scrappe ferdig oppgave 10 siden begge de minste sover og Oda er på besøk hos farmor....så nå var det riktig så stille he,r så da må man jo bare benytte sjansen..........tror jeg gjør det jeg...
Ønsker dere alle en riktig GOD HELG!

2 kommentarer:

Sonja sa...

Kjempefine bilder dere har tatt her i Bergen! Ser ut som dere hadde en fin tur! God helg!

Catrine sa...

Så mange flotte bilder! Ser ut som dere hadde en flott langhelg ja!:D