søndag 16. mars 2008

16 mars og det er min bursdag :-)


Ja her har det jammen meg vært lite oppdateringer i det siste. Hele familien har nemmlig vært angrepet av en skikkelig EKKEL omgangssyke. Phuuu du snakker meg om spy og dritt altså. Jeg er så møkkalei av å vaske både unger, klær og toalett at jeg vil komme vekk. Her begynte Oda først, så Frøya, og så Oscar, og til slutt oss voksne. Kan nemmlig ikke huske sist lørdagskveld jeg la meg kvart på syv (dåne) Men jeg var jo pigade så kvalmen at jeg klarte rett og slett ikke og sitte oppe. Men idag går det bedre med alle, og vi begynner rett og slett og se lys i tunnellen. Vi skulle jo ta oss en formiddagstur ut idag , men jeg måtte bare gi opp når jeg ble sittendes på do istedenfor. Så vi holder oss rett og slett hjemme idag og er ute i hagen istedenfor.

Idag har jeg bursdag på toppen av det hele, og alt som skulle skje idag er rett og slett avlyst. Så det blir ingen familesammenkomst her idag. Vi klarte jo ikke å handle inn til helga en gang så vi får ta det en annen dag i påsken. Vi har jo nok av late dager fremover så vi får rett og slett se hvilken dag vi utsetter det til.
Utrolig flott vær om dagene, men hva hjelper det når vi bare må være inne pga oppkast eller en eller annen som hele tiden må på do. Så imorgen satser jeg på at vi er oppe og går alle mann og da begynner jo påsken for våres del :-) Satser på å ta vår årlige "egg-koke dag" ute i skauen i år også. Det er jo fremdeles noen andre familier som er hjemme i påsken, så vi får finne på et eller annet morsomt. Besøker nok Annette på hytten på Forsand også om været holder. Da blir det jo en dagstur til Forsand. Ellers har vi ingen planer i påsken, så vi gjøre egentlig det vi har lyst til og tar en dag om gangen.

På fredag kom Oda hjem med litt påskepynt. Hun var så stolt når hun kom hjem med denne påskekreasjonen :-)

Eller så ønsker jeg dere alle en RIKTIG GOD PÅSKE!

3 kommentarer:

Tonje sa...

huff, så kjedelig å være syk når man har bursdag! Du får slappe av og ta vare på deg selv. Gratulerer så mye med dagen.

Monica sa...

Gratulerer med gårsdagen. Og god bedring. Klem

Maya sa...

Gratla med vel overstått! Kjempefin påskepynt Oda hadde laget.....Philip laget noe i samme duren med karse i i barnehagen. Han var så stolt at jeg har nesten enda ikke få ta på den :-)))