måndag 10. mars 2008

En pyntet tofee eske :-)


Nå har jeg prøvd meg på en pyntet tofee eske. Fikk inspirasjon fra denne inne på scrapping.no der det var ei som hadde pyntet en slik eske. Så nå fikset jeg meg jo min egen versjon. Var skikkelig kjekt og lage den faktisk, og jg brukte ikke allverdens tid heller. Har en venninde som har burdag idag, og denne esken falt virkelig i smak :-) Hun elsker jo dette snopet så det var jo midt i blinken. Kjekt og lage noe som folk setter pris på.

Ellers så har min mor også bursdag idag...hele 72 år gammel. Så idag blir det kaker og kaffe hos mormor og morfar. Vi begynner jo å bli vant med dette rusjet av bursdager etterhvert :-) På søndag er det min tur på bursdagslista, men da er jo alle på påskeferie så jeg slippe billig unna iår :-)

Nå får jeg hive meg litt rund her og gjøre litt før vi drar i burdag til mormor. Rett og slett nydelig når Oscar er ute med passepiken og Frøya sover sin hvil. Merker at det virkelig er godt og få litt tid for seg selv.

2 kommentarer:

Åse sa...

Du er så kreativ!! Kjempefin blog du har, jeg titter innom av og til og ser på alle de flotte tingene du har laget, og på bilder av gullungene dine :-)

Mvh Åse

Grethes Kreative Hjørne sa...

Den esken var råstilig dekorert.
Nå skal vi på besøk, men jeg håper vi kan være litt ute etterpå i finværet.