søndag 23. mars 2008

En nydelig påskeaften :-)


Endelig kom dagen der det var sol fra morgen til kveld og ALLE i familien er friske og raske igjen. :-) Alt føltes jo deilig denne dagen bare vi fikk være UTE. herlig!
Vi pakket bilen med mat og gotter for en dagstur til Forsand til Anette som er en venninde av meg. De har en utrolig herlig plass med masse naturtomt rundt hytten der vi kunne springe og boltre oss på. Utrolig herlig! Oda fikk jo nesten ikke sove kvelden før pga at hun gledet seg slik til turen og at vi skulle ta båten over fjorden.

Når vi kom til hytten så hadde påskeharen akkurat vært der så nå måtte vi lete etter egg. Det ble mye "lott og løye" for påskeharen hadde gjemt eggene svært godt. Men de fant dem til slutt bak hekker og steiner :-) Så nå var det bare til å gomle gotter restena av dagen. Vi laget bål med grillen, og tok ut gryte til å koke GULE egg oppi. Ungene var helt ville :-) Jammen meg smaker maten best ute. Vi hadde jo også med oss hjemmelaget pinnebrød deig som vi snurret rundt kvister og hadde på bålet. Marshmellow er jo også en selvfølge når man brenner bål.

Hver påske arrangerer Anette og moren et årlig rebusløp for hytte-naboene, og dette måtte vi jo være med på. Utrolig morsomt å gå fra post til post og finne påskekyllinger, samtidig som man skal ha litt hjerne for å kjenne igjen kjendisser :-) Det var 5 poster totalt, og for hver post måtte man jo løse en rebus. Oda var helt med på dette og snakker jo ikke om noe annet enn at hun fant og måtte dra frem en kylling oppunder taket i en kjeller vi var i. Til slutt så var det jo oppsummering på lagene og VI VANT! Premien var påskegotter til hele laget. Vi er allerede invitert med til sommer-rebuset :-)

Etter rebus-løpet som faktisk tok et par timer så var vi litt sultne så da var det tilbake til hytten og grille pølser. Så var det jo allerede kveld og på tide og vende nesa hjem igjen. Så tusen takk Anette for at vi fikk lov til å komme på besøk og lage litt liv i leiren :-) Vi gleder oss allerede til neste besøk for da skal vi jo få ligger over.

Her kommer et lite bildedryss fra påskeaften

Her jaktes det på påskeegget.

Heyyy.....det ligger et egg ini her :-)


Haren hadde også gjømt et lite eggTo fornøyde unger med hvert sitt påske-egg

Oscar må jo smake med en gang.....og dette er gutten som ikke sparer på gottene. Her skal det spises.

På en "skikkelig" hytte er det alltid UTEDO!


Mmmmmmm dette var godt.....


Snadder bål-mat :-)


Her grilles det pinnebrød på bålet.


Dette er KOS


Eggene ble gule etter å ha kokt dem i løk-skrell

Oda må jo bare vise det gule egget hun har kokt i gryta på bålet.
Alt i alt en fantastisk fin tur. Ungene sovna i bilen på vei hjem. Tror ikke vi hadde kjørt mer enn 500 meter så sov Oscar.

Nå sitter Oda her og scrapper på scrapperommet mitt.....hun har allerede laget 4 sider til albumen sin mens jeg har oppdatert bloggen så her går det unna. Må visst hjelpe henn med å sette inn sidene i albumen. Tror rett og slett at jeg skal scrappe litt til liga konkurransen ikveld. Må bare få ettermiddagen over og ungene iseng her nå, og så er det VOKSEN tid :-)

6 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

Ser ut som dere har hatt det kjempekjekkt!

Ha en fortsatt god påske! :o)

Maya sa...

Se her var det dukket opp mange bilder gitt. Ser ut som en fin tur..kjekt dere fikk gjøre noe annet enn å bare være syke hele påsken.

Nyt siste fridag imorra!

Marit sa...

Så flotte bilder,tenker det gjorde godt å komme seg ut å få frisk "ny" luft inn.Håper det er slutt på all sykdom for en stund.

Kom jo i skikkelig vårstemning av bildene dine.*lengter etter vår jeg nå*

Elisabeth sa...

hei hå, håper det går bra med dere etter påskefri og alt.....og at sykdom er langt borte fra dere.....ha ei fin helg, for den nærmer seg nå...klem

Anonym sa...

Så kjekt at turen var vellykket. Flotte bilder. Det var en kjekk og fin dag! Gøy at dere koste dere. Får se resten av bildene en annen dag hos deg. Hilsen hytteeieren :)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色