fredag 7. mars 2008

God helg!


Så var det helg igjen og snart kommer våren! Jeg supergleder meg til varmere og lysere dager, og jammen meg er det godt at det ikke er så altfor lenge til. Vi kan da vel ikke få en slik sommer som vi hadde ifjor.

Måtte bare sette inn et bilde av Frøya her som sitter i dukkevogna på Oda sitt rom....ikke rart det ble så stille der inne, så jeg måtte jo inn og sjekke. Da satt den lille stolstrålen i dukkevogna og var riktig så fornøyd :-)

Mars måned er skikkelig bursdagsmåned i våres famile. Synes ikke vi gjør annet enn å gå i burdager og spiser kaker og har late kvelder. Men det er jo kjekt også da :-)

Idag har meg og Oda hatt en dag alene sammen. Og det har rett og slett vært "ferie" for mor :-) Oda var jo på 6 års kontroll og sjekket synet. Der mente legen at hun "kastet" litt på den venstre øye, så dermed så ble hun henvist til Ortoptist og øyelegen idag. Så dermed så bar det avgårde til Bryne og detførste besøket var Ortoptisten. Hun kunne bekrefte at hun så like godt på begge øynene men en aldeles liten skjegling på det ene øyet...eller at hun kastet litt utover på det ene øye men det var ekstremt lite. Så bedøvet hun begge øynene og så var det og sette seg ut på venterommet igjen og vente på øyenlegen. Øyenelgen var overrasket over hvor godt hun egentlig så og sa at dette måtte vi bare se ann til hun begynte på skolen. Vi fikke ny time om ett halvt års tid for å følge med på hvordan dette gikk videre. Men hun trodde ikke hun trengte noen briller. Så da er det iallefall sjekket opp. Etter legebesøket måtte vi jo innom time foto når vi først var på Bryne. Så hadde jeg jo lovet Oda at bare vi to skulle gå på kafe og kose oss etterpå. Vi endte opp på pastahuset og hadde en kjempegod lunsj der sammen. Oda synes dette var megastas og ha mamma helt for seg selv og bare kose oss ekstra bare oss to.

Senere på ettermiddagen bar det avgårde i 14 års dag til datteren til min søster. Tenk neste år er Maren konfirmant *dåne*

Ellers så har jeg jo meldt meg på scrappeligaen på scrapping.no, rett og slett litt deilig å være med i en konkurranse for da får jeg iallelfall scrappet en side i uka og det er jo jammen meg ikke verst.

Imorgen er barnehagen til Oda 10 år gammel.....så da skal vi i burdagsfest der imorgen og feire med store og små. Oda gleder seg masse til å vise frem kunsten hun har malt sammen med en kunstner i forbindelse med 10 års dagen. Hun kunne jo neten ikke legge seg ikveld for hun gleder seg så masse til vi skulle være med i barnehagen imorgen og se hva hun har laget. :-)

Ønsker dere alle lesere en riktig GOD HELG

1 kommentar:

Linn Hege sa...

Hei Anne!
Jeg kom over albumet ditt inn på scrapping.no, og jeg synes du lager så mye fint! Helt etter min smak :)
Har lagret bloggen din nå, gleder meg til å se mere fra deg!