måndag 17. mars 2008

Jeg er AnneHer er mitt "krigs-finale-bidrag" :-) Når vi fikk oppgaven så stussa jeg voldsomt på at dette var jo egentlig en irriterende oppgave :-) Men når jeg fikk summa meg noen dager og freden senket seg så satte jeg jo igang.

Oppgaven gikk ut på at man skulle scrappe et bilde av seg selv fra førskolealder. Man skulle ha tekst som kjennetegnet deg som liten som også gikk igjen i voksen alder. Det skulle være en pil, fargen turkis og så skulle den scrappes i "retro stil"

Så her er mitt resultat :-) Her er jeg på rommet mitt og er vel ca 2 1/2-3 år gammel Jeg kom på en 5.plass av totalt 13 stykker så jeg er kjempefornøyd :-)))) Tusen takk alle sammen for alle stemmene jeg fikk. Synes nå iallefall at jeg har klart å scrappe i retrostil.

Noe godt er det jo kommet ut av oppgaven, og det er det at nå skal jeg scrappe barnealbum fra når jeg selv var liten for det har jeg rett og slett ikke. Gleder meg faktisk til det prosjektet :-)

3 kommentarer:

Annette sa...

Sååå stilig LO!!!
Gratulerer med en 5. plass i krigen! Kanonbra! :-D

Oda er fryktelig lik deg på det bildet synes jeg :-)

Så på msn at dere er på bedringens vei igjen. Håper dere får en flott påskeferie, uten mer sykdom!

Maya sa...

Skikkelig kul side....sjekk det gliset da :-))) Jeg syns oppgaven var pyton helt til jeg begynte å scrappe den...da var det kjekt - faktisk så kjekt at jeg skal i gang med en hel album til meg selv :-)) Kjekt å ha!

Mona's scrapperier sa...

Utrolig flott LO!!!
Grattis med 5 plassen!

Må si det er morsomt å se bilde av deg som liten. Så lett det var å kjenne deg igjen!