måndag 16. mars 2009

~ Det er min dag idag ~


Tenk idag er det min bursdag og jeg er faktisk enda ett år eldre. Jammen meg flyr tiden avsted og det er søren meg ikke mange årene til jeg er 40.
Jeg har jo ikke noe rundt tall å feire, men jeg valgte alikvel å ha en jente kveld her hjemme. Så på lørdag var alle unger borte, og inn med 7 livlige damer. Det var en utrolig kjekk kveld og det frister jammen meg til gjentagelse til neste år. Det ble mye "lott og løye" men det er jo slik som hører med til en slik fest. Bare det å våkne om morgenen og faktisk bare gå å legge seg igjen uten å tenke på andre enn seg selv var jo bare helt fantastisk. Man blir rett og slett litt "ladet" med en barnefri helg.

Måtte bare ta bilde av de flotte tulipanene jeg fikk sammen med en annen gave fra Elisabeth. Utrolig herlige farger der de tulipanene som er cremfarget liksom er litt fluffy i blomsten og er gul inni. Utrolig flotte står de i stua og lyser opp. Så tusen takk alle jenter for et virkelig gavedryss på lørdag. Jeg har ikke spillt spillet enda så det får vente :-)

Ellers er det jo idag jeg har bursdag, så det blir rolig feiring her sammen med familien. Det har blitt både kake og gele, så ungene er storfornøyd.....og det er jammen meg mor i huset også :-)

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Gratulere med dagen lille smurf!!!

Grethes Kreative Hjørne sa...

Gratulerer så mye med dagen!
Tulipanene i fra Elisabeth var jo bare aldeles nydelige. Jeg beundret dem hver gang jeg gikk forbi de ved anledning røykepause.
Gøy må vi jo ha hatt det på lørdag, så lenge som vi ble ;)

Catrine sa...

Gratulerer så mye med gårsdagen! *klem*
Høres koselig ut med jentekveld!
Ha en fin-fin tirsdag!
Og forresten - nydelige LO'er under her! :)

Monica sa...

Gratulerer med dagen *stor klem*