søndag 22. mars 2009

Tur til Forsand idagIdag tok vi oss en tur til Forsand. Min venninne Anette skulle inn og sjekke hytten at alt var ok og spurte om ikke vi ville være med på en dagstur idag. Det ville vi jo, for det var jo meldt regn alikevel så da kunne vi jo bare hive oss med.

For å si det slik så regnet det mer eller mindre HELE dagen idag *dån* Det var vel en 20 minutters tid det IKKE regnet så da tok vi turen ut i skogen. Men det var ikke lange stunden etter at vi kom ut så bare ramlet det ned igjen...så vi søkte ly i skogen.
Men inn i hytten hadde vi det godt og varmt med gassovn :-) Vi spillte spill og laget mini pizzaer som ungene bare syns var helt topp.

Etter hytteturen dro vi hjem til mormor og morfar på svinestek og god dessert. Så idag har vi rett og slett bare gått på "loffen" Herlig å slippe å stå i de middagsgrytene.

Legger ved litt bilder fra turen idag. Ett eller annet har skjedd med min telelinse for 80 % av mine bilder idag ble uklare. Jeg tar flere hundre bilder i mnd og har aldri opplevd dette før? Fatter ikke hva som kan være galt, så nå skal jeg rett og slett sette meg ned og lese brukermanualen og så på noen innstillinger her for slik som bildene ble idag har de aldri blitt før. Men noen ble skarpe og MANGE ble som sagt uskarpe...veldig synd for de beste bildene var helt ubrukelige. Lurer på hva i alle dager som kan være galt jeg altså...jeg fotograferte på grønn som jo mer eller mindre skal være helt idotsikkert ?

Vi gjør oss til :-)

Masse utfordringer på Forsand

Oda utforsker et tre som er veltet

En pust i bakken

2 rakkertroll på tur

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for en koselig dag:) Håper dere koste dere, selv om det regnet og vi måtte være mye inne. En annen gang må vi jo overnatte! Da skal vi fyre i peisen (liker ikke så godt den gassovnen) og kose oss med rødvin når ungene er i seng". Bildene er nå ikke så verst, men du slettet jo mange.....:)

klem fra Anette (D.)

mehta sa...

Nice Stuff!

Commendable Blog indeed!

Dear Blogger, need your valuable feedback for:

www.octandigital.com

Regards,
Mehta