tysdag 24. mars 2009

Mine 3 bidrag i finalen på mesterscrappenDa var mesterscrappen over på scrapping.no og jeg kom på en 6.plass :-) Må jo bare si at jeg er rimelig fornøyd med den plasseringen når jeg så alt det lekre som var med i finalen.

Her er mine 3 bidrag til de 3 oppgavene vi fikk. Jeg ser jo at jeg burde ha lagt litt mer arbeid ned i oppgave 2 men pytt pytt. Det ble enkel stil på alle mine 3 bidrag, men det er jo slik jeg liker det.

Tusen takk alle sammen for alle stemmen jeg har fått.

Nå skal jeg rett og slett sette meg ut på terrassen og nyte den gode sola vi har her nå, før jeg igjen skal i barnehagen klokken tre og se på utstilling og høre eventyr sammen med Oscar. Tiden bare flyr av sted så nå skal jeg rett og slett benytte sjansen til å sette meg ut nå når Frøya sover hvilen sin. Var rett og slett nydelig ute nå.

Ønsker dere alle sammen en riktig fin dag i vårværet :-)
3 kommentarer:

HEIMLAGA sa...

Jeg digger stilen din! Nydelige LOer!!! Pent og ryddig oppsett og flott fargekombinasjon! Slik vil jeg scrappe å! :O) stor tirsdagsscrappeklemm fra VyanMica

tangent sa...

Utrolig nydelige LOer alle tre! Liker stilen din veldig godt. Falt spesielt for LOen "tanker om våre barn", virkelig lekker!!

Marit sa...

Så fine disse var,rolige og harmoniske i fargene.
Forresten ble jeg inspirert av den under her til å få brukt det arket. :)