måndag 30. mars 2009

Så var nok en helg over.....Helgene og dagene bare fyker avsted, og snart er det april mnd. Igår var meg, Gry og Grethe med alle ungene i Sandvedparken på dagstur. Det var jo sol og flott vær, så vi pakket sekker med mat og drikke og var i parken og koste oss i mange timer. Det er jo en kjempekjekk lekeplass der som tydeligvis hele Sandnes befolkning også har fått øynene opp for :-) Det krelte av både store og små, men vi klarte nå alikevel å holde styr på våre unger.

Selve parken er jo bare så flott å gå tur i, så når sola forsvant så måtte vi bevege kroppene våres litt så vi ikke stivna helt :-)
Det var jo så masse krokuser så da måtte vi jo bare sette ungene samler i blomsterengen :-)

Så takk til Gry og Grethe for en kjemetrivelig søndagstur. Neste søndag er det mennene sin tur :-)
Ungene sovna jammen meg fort denne kvelden.

Legger ved litt bilder fra turen :-) Tok noen "knakendes" gode bilder av Grethe men de får jeg ikke lov til å legge ut. :-))Oscar og Oda mater endene

Vann

Åhhh krokuser er nydelig.....måtte jo noen bilder her. De som er på bildet er Kristoffer, Oda, Anne Marie, Oscar og Frøya......Emil tusla visst en annen vei :-)

Frøya skjønner ikke helt hvorfor vi roper slikt på henne :-)

Oscar studerer krokuser

Her er alle ungene på plass.....Emil så stolt når han først fant en plass :-)

9 kommentarer:

Maren sa...

Så flotte og vårlige bilder du har fra parken - de blir nok morsomme å scrappe! Likte forresten layouten din i forrige innlegg veldig godt!!

Ha en fin dag!

Elisabeth sa...

gosh så mange flotte bilder....
- lurer egentlig litt på hvilke innstillinger du har på kameraet ditt jeg.....makan til flotte bilder gitt.....

Anne sa...

Heisann Elisabeth

Disse bildene er tatt med telelinse på grønn idiotsikker knapp :-) Slet jo med telelinsen på en annen tur der 80% av bildene ble uklare men denne gangen var det ett av 150 som ble uklare. Så jeg har rett og slett lekt meg med kamera denne gangen for å finne ut hvorfor de ble uklare men jeg har ingen forklaring på det for denne gangen ble de ikke uklare.

Så det er bare å sette på grønn og knipse ivei.....telelinsen syns jeg er en bedre linse enn den som er på vanligvis på kameraet. Jeg føler iallefall at man får bedre farger med telelinsen.

Elisabeth sa...

aaaah, thank you.....som du ser i bloggen min har jeg også i dag hatt meg en tur ut, men med håp om at jeg fikk brukt litt innstillinger, men akk sann, glem det og la det være..hihi.....grønn-safe...yes...i see

anette sa...

Deilige bilder:-))

Grethes Kreative Hjørne sa...

Vi hadde jo en herlig tur, så jeg tar gjerne med mannen på søndag ;)
Tok du flere bilder av meg enn det ene dårlige?

Anonym sa...

Åhhh, for noen flotte bilder. Ser ut som dere har hatt det herlig på tur. Synd jeg hadde invitert familien til middag denne dagen. Henger meg på en annen gang :) ***Håper å se dere på hytten en dag i påsken. Det blir nok påske-rebus i år også, hvis været tillater det.

Klem fra Nettien

Catrine sa...

Så flott bilder! Og så vårlig og fint da - heldige dere! :)
Ser det er en stund siden jeg har tittet innom her, for det er jo haugevis med lekre LO'er i postene under her! Skal si du er effektiv!
Ha en herlig torsdag og riktig god påske! :)

Hege sa...

Utrolig herlig vårbilder Anne....så langt har ikke våren kommet her på Østlandet,dessverre.