onsdag 25. mars 2009

~ Sommer idyll ~


Jeg lovet meg selv at neste lo IKKE skulle ha bølgepapp. Men den oppgaven klarte jeg rett og slett ikke :-)
Det er bare helt utrolig hvor avhengig jeg er blitt av dette martrialet.


Men det jeg iallefall har fått gjort er å bruke et ark jeg har slitt lenge med å ta i bruk. Syns mønsterarket er stilig,men så er det også forferdelig rotete. Så når jeg da fikk skrevet ut noen bilder i bruntoner så gjorde saken det mye lettere. Merker jo at bilder i svart/hvitt eller bruntoner går jo mer eller mindre til alle ark.


Ser at scanneren ikke liker disse opphøyde rosene jeg har brukt så det blir litt skygger der som bomstene er men dere ser jo alikevel hvordan den ble selv med skygger.


Så idag har jeg faktisk scrappet litt på dagtid og det er noe jeg slettes ikke er bortskjemt med. Idag tok jeg mer rett og slett den friheten når Frøya hadde sin hvil idag og Oscar var på besøk farmor.


Etter x-antall bomskrivinger idag med striper på bilder, feil innstillinger på utskrifter så ble jeg rett og slett tom for fotoark. Så nå må jeg jo bare komme meg på Binders og handle litt mer for jeg må jo ha fotoark når jeg plutselig finner ut at jeg skal scrappe noe. Det er jo skikkelig KRISE å ikke ha fotoark i hus.

Ja, ja dette var dagens grønne lo fra meg :-)

6 kommentarer:

Grethes Kreative Hjørne sa...

Denne var jo både kul og lekker på samme tid.

Jonna sa...

Nydelig LO! Synes også at sånne mønsterark er vanskelige å bruke, men her fant du jo en perfekt løsning. Lekker grønnfarge og tøft med bølgepappen.

tangent sa...

Nydelig LO! Flott bruk av et vanskelig mønsterark. Du fikk tonet ned mønsteret med det grønne og bølgepappen. Forstår godt du er avhengig av bølgepapp, for det gjør seg virkelig på LOen. Skjønne bilder!

Jonna sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Klart du kan legge meg til. Jeg har hatt din blogg i min liste en stund, helt uten å spørre om lov... ;-)
Papirfuglene er forresten kjøpt hos Papirloftet.

GryA sa...

Tittet innom og må bare få si at jeg like den "romantiske" stilen din! Så mye fint her!

Siv Anne sa...

Så flott denne også var.
Nydelig kombinasjon av papirer og farger