onsdag 30. mai 2007

En herlig dag....

For en herlig dag idag......jeg føler meg faktisk varm og rød i kinnene :-) Dagen startet jo med regn, regn og atter regn....så for meg en skikkelig innedag der vasking sto på menyen som vanlig når det er møkkavær. Fikk gjort en del inne idag som faktisk måtte bli gjort for i det hele tatt at det skal være levelig og bo her.
På morgenstellet idag så merker jeg en svart prikk på Oscar sin mage...og jammen meg var det ikke en HANNTIKK.....uæææææhhhh grøss og gru tenkte jeg..... og jeg som ikke har pinsett en gang. Ungene leker jo med alt de finner, så pinsetter er faktisk ikke og oppdrive her. Måtte rett og slett kjøre hjem til min mor og få henne til og dra ut dette vemmelige dyret.

Utpå ettermiddagen klarnet det opp, og sola begynte og skinne og det ble faktisk godt og varmt. Oda ble invitert til en venninde etter middag og da fant jeg ut at meg og Oscar kunne ta oss en tur til Grethe (Flode) på Ølberg. De har jo campingvogn der ute og lever ett skikkelig HARRY liv...*ler* (håper at du leser dette Grethe*fnis*)
Oscar og Emil til Grethe leker godt sammen og smiler og ler av hverandre......har tatt masse bilder av dem, så her kommer ett lite bildedryss fra Ølbergstranden idag.
Etter turen på stranden så måtte jo Oda hentes og da ble vi like godt værendes der og sulle rundt på gården. Oscar elsker jo traktorer så det er jo hans største lidenskap for tiden. Min venninde Lena bor på gård, så det er jo så deilig og landlig og være hos dem.


Oscar mater kaninen med masse løvetann....

Oda mater hingsten "paula"

To "fnisete" venner :-)


Slengdissen er alltid kjekk og prøve


Til slutt ett bilde av Oscar der han går tur med kaninen.....han var jo helt oppslukt av dette lille vesenet. Gleder meg til og scrappe disse bildene :-)

2 kommentarer:

Linus sa...

Flotte bilder du fikk tatt i går. Koselig å ha Oda på besøk. Dere er hjertelig velkomne tilbake til gården :) Ønser dere en fortreffelig helg.

Annette sa...

hahahahaha....Ser ut som dere hadde en kjempeflott tur til Harry-Grethe :-P
Det er nydelig på Ølberg. Utrolig kjekk plass for ungene.
Nydelige scrappebilder hadde du også tatt :-)
Så store både Emil og Oscar har blitt!