måndag 21. mai 2007

Tilbakeblikk på 17 mai...Ja så var 17 mai også over for denne gangen. Vi hadde en flott 17 mai feiring her hjemme med ungene og gode venner. Dagen startet med at vi var og så barnetoget for der skulle Oda sitte oppi en tilhenger og traktor. Etter barnetoget gikk vi hjem og slappet av litt før vi igjen tok bina fatt og gikk opp til skolen her hvor vi bor for og treffe venner og kjente og ikke minst kjøpe gassballong og spise pølser og is.


Ungene var helt i hundre denne dagen, og jeg må jo si at jeg gledet meg minst like mye til denne dagen som ungene gjorde. Vi hadde jo ett fantastisk vær men litt vind innimellom. Ellers var det skyfri himmel og sol hele dagen. På kvelden leverte jeg Frøya hjem til min mor for da skulle vi til venner og grille og fant ut at det hadde vært herlig og fått levert henne slik at vi kunne slappe litt av :-)
Mor ville jo ha henne på overnatting og det sa jo selfølgelig ikke jeg nei til. :-)
Vi koste oss masse med god grillmat og ett par rødvinsglass.....livet er jammen meg herlig. Det ble en sen kveld både for store og små men alt i alt hadde vi en flott 17 mai feiring med blide unger og flott vær.

3 kommentarer:

Catrine sa...

Så mange flotte bilder! Høres ut som dere hadde en strålende 17.mai!
Og så deilig å få litt barnevakt innimellom da!

Lena sa...

Hei på deg...
Kjempe flott side du har fått deg... Gratulerer og velkommen til bloggverdenen... Skal bli koselig å følge med videre.. See you....

Kirsten sa...

Gratulerer med blogg, og for noen flotte festkledde barn da :D