måndag 21. mai 2007

Endelig igang med scrappingen

Som sagt så har jeg hatt skikkelig scrappestopp for tiden. Vi har jo fått ett nytt familiemedlem som rett og slett har fyllt opp både dager og netter. Men nå begynner vi og komme i en flott leggerutine som passer meg bra. Så nå i de siste ukene kan jeg endelig sette meg ned etter at ungene er i seng og scrappe litt. DEILIG!!!
Det var tungt og komme igang etter så mange mnd uten scrapping men jeg gikk inn i galleriet til Cecilie inne på minneriket.no Der fant jeg jo masse flotte layouter laget av henne. Synes hun er en utrolig dyktig scrapper, så jeg fant ut at her måtte det scrapliftes!

Jeg har valgt ett annet format til Frøya sin første album. Har nå valgt liggendes letter format til henne. Både pga at det sikkert ikke blir så mange bilder på en side og for at jeg også skal få litt variasjon i scrappingen. Lager jo albumer til 3 barn nå så da er det kjekt med litt variasjon. Men jeg merker jo at jeg sliter litt med å bygge opp sidene i ett letterformat for man kan ikke bruke så store bilder visst man vil ha med litt mange bilder.

Her ser dere de to lo'ene som jeg har scrapliftet av Cecilie.
Nå er jeg jo inne i en slik god scrappestim så jeg får jo bare håpe at det fortsetter. Håper snart at scrapping.no er oppe og går igjen for der har de en slik kjekk skissekonkurranse der det er en skisse hver mandag. Det fikk iallefall meg til og scrappe. Skikkelig moro med slike konkurranser. Har en halv-ferdig lo ved siden av meg her så jeg tror bare at jeg skal få gjort den ferdig slik at jeg kan få begynne på en ny. :-)

Her er en til i letterformat til Frøya sitt album. Nå må jeg vel snart begynne og scrappe videre til de andre to ungene også. Men nå var det ekstra kjekt og begynne på babybildene.

9 kommentarer:

Annette sa...

Gratulerer med blog! :-)

Så nydelige lille Frøya er - skikkelig prinsesse.

Gleder meg til å se enda flere lekre LOer fremover!

Mona's scrapperier sa...

Se der var bloggen din i gang ja!! Grattis!!
Har beundret de utrolig fine bildene dine av Frøya. NESTEn så man blir baby sjuk bare får å få ta bilder.
Kos deg masse med den nye tulla di, og vis oss de flotte LO ene dine med henne på:)

~Lise sa...

Gratulerer med blog, Anne :)

Hun er så herlig lille Frøya - gleder meg til å se masse av de fantastiske bildene dine, og ikke minst de flotte LO'ene dine.

Kjersti sa...

For ei nydelig lita jente! Blir babysjuk av minder ;) Grattis med ny, flott blogg :D

Catrine sa...

Gratulerer med blogg! :)
Så nydelig Frøya er - og så fine bilder du har tatt!
Lekre LO'er og! Gleder meg til å se flere! :)
Ønsker deg en fin uke!

mari sa...

gratulerer med blogg!
Kjempeflotte lettersizer du har laget,og Frøya var jo bare NYDELIG da!!

Monica sa...

Gratulerer med blogg! :)
Nydelige bilder og LOer du har lagt ut her, gleder meg til å se mere!! Har ikke kommet igang med scrappingen her i huset, men fy så lyst jeg har!! :)

Cecilie sa...

*snufs*
Nå blir jeg helt rørt! Ikke bare har du tatt noen vidunderlig vakre bilder av vesle Frøya, men at du har valgt å scraplifte meg gjør meg helt matt av glede. Tusen takk! Gleder meg til å se mer av vesla; både bilder og LOer :)

Stine sa...

Hei Anne! For ei nydelig prinsesse du har, flott navn dere har gitt henne også! Lekre LO'er du har scrappet, og flott at du får tid til hobbylering også med ny baby i huset!