tysdag 22. mai 2007

På shopping....Ja her ser dere dagens shopping :-))))) Jeg bare måtte ha denne t-skjorten til Frøya i størrelse 0-6 mnd. (fnis.) Den er jo litt på kanten, men jeg er jo det jeg også av og til :-) Jeg må nok tenke over hvor vi skal hen den dagen Frøya har på seg denne i sommer. Legger inn to bilder slik at dere som er svaksynte også kan se hva som står på t-skjorta. Synes den var helt KONGE! På en pris av 200,- kroner så var det helt på kanten av hva jeg kan betale for en t-skjorte, men hva gjør man ikke for våre små håpefulle. Stakkars....hun skulle bare visst hva som står på :-)

Idag var jeg rett og slett selskapssyk og lei av og være hjemme. Så jeg fant rett og slett ut at jeg skulle ta meg en liten shoppingrunde på scrappesaker :-) Har jo handlet en del på nettet i det siste så jeg trengde absolutt ikke noe annen enn en brun zig penn :-)

Fikk med meg Flode, og sammen tok vi turen til May Lis og Scrappejungelen. Du verden så masse kjekke blomster May Lis hadde fått inn og masse flotte nye ark. Jeg handlet meg noen hundrelapper fattigere og fikk en god latter og mye jenteprat med på kjøpet (fnis)
På vei hjem svingte vi også innom Scrapshop så jeg har virkelig fått frest fra meg noen penger idag. HERLIG!!!!

Så nå skal jeg rett og slett sette meg ned og scrappe ikveld. Gleder meg til og bruke alt det nye stasjet jeg har snopt meg. Må jo bare komme meg vekk fra dataen, ellers så blir det ikke noe scrapping ikveld heller. Får se om jeg kan bli feridg med en lo som ligger her ved siden av meg og venter på og bli ferdiglaget.

4 kommentarer:

Carrin sa...

Nei så stilig t-skjorte!! Den ville jeg garantert ha kjøpt derom Casper var en smule yngre..Litt sent å kjøpe den til han nå i en alder av 3...thi hi!

Grethe sa...

Gratulerer med blogg, Anne.

Takk for i dag. Koselig å få svidd av litt penger.

Du har jo til og med fått vist t-skjorten *fnis*

Annette sa...

Hahahahaha.... Åh fytti for ei t-skjorte!
Vet ikke om jeg skal synes synd på lille snuppa som må ha den på seg eller om den havner i kategorien for råtøff *lol*

May Lis sa...

Da fant jeg veien hit jeg også :-) Gratla med bloggen - kunne jo ikke la være og ta turen innom etter all reklamen i går *hihi*

Og t-skjorten er garantert råtøff.

Takk for hyggelig besøk i butikken - men neste gang bare MÅ du ha med Frøya. Har jo ikke fått hilst på henne enda en gang jo ;-)