fredag 4. januar 2008

På handel.....


Ja idag var den store shoppedagen her :-) Meg og Jan har virkelig fått lufta oss idag uten unger. Har vært på shopping i 6 timer, så jeg kjenner det godt i beina. Fikk en del penger av foreldrene mine til jul og da skulle vi egentlig kjøpe panleovner til stua.....men etter å ha vært 3 forskjellige plasser med 3 forskjellige meninger om ovner så ble vi faktisk veldig usikre på hva vi egentlig vil ha, og ikke minst hvor mye penger man vil spytte i varme :-)

Falt pladask for en granittovn som skal henge lodrett rett på veggen....med en høyde på 1.80 meter....utrolig stilig ovn men også en "stilig" pris. Så vi får rett og slett tenke litt på det.

Og så har vi idag vært og kjøpt oss GIFTERINGER. er kjempefornøyd med valget. Nå liker jo jeg det enkleste da innen ringer men jeg ville ha med avslipet kant slik at den ikke blir helt rund. Jan valgte litt kjukkere ring enn meg da men det ble hel like ringer ellers.

Nå ble det plutselig så virkelig alt sammen her så jeg fikk litt sånn hjertebank der jeg sto :-) Regner jo med at jeg gjør det rette valget nå etter å ha bodd sammen i 17 år *ler* Så nå er ringene i boks, nå gjelder det bare å få opp farten og bestille hotell og flybiletter. Det blir nok gjort i løpet av helgen regner jeg med. Gleder meg MASSE til turen allerede og kunne egentlig ha tenkt meg og reist nå :-)

Nå får jeg scrappe videre her....har begynt på oppgave 1 på scrappekrigen......den satt virkelig laaaaangt inne denne lo'en jeg nå holder på med. Rett og slett uvant og scrappe igjen etter over en mnd opphold. Så det er jo en fin måte å komme igang igjen på disse konkurransene.

5 kommentarer:

Sonja sa...

fine bilder du har her i bloggen og fine ringer dere har kjøpt! God helg (",)

Elisabeth sa...

Huhuuu med-kriger....!!!

Gratulere med ringkjøp, de lignet igrunn veldig på våres....men nå er våres ganske gamle da..hihi..Artig å få shoppet litt vilt og uhemmet sånn noen ganger, man blir jo ikke akkurat bortskjemt med det.....god helg videre til deg og dine..klem

Monica sa...

Gratulerer med giftering-kjøp! Vet du...jeg tror de er helt like som våre. Har dere handlet på Gullfunn? Vi har nok samme smak, helt enkel med den slipte kanten. Husker forresten godt den følelsen jeg også. Jeg husker rett og slett veldig godt den turen vi hadde for å kjøpe de som om det skulle vært i går. Det var rart, morsomt, romantisk og litt skummelt på en gang *fnis* Men som deg har jeg også vært sammen med min i mange år (10) så det var samtidig veldig trygt. Har forresten en gammel skolevenninne av meg som giftet seg på ambassaden i København nå i november og hun ble lykkelig gift hun så dette blir nok bra ;) God helg Anne *klem*

CresceNet sa...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

lin sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網