tysdag 1. januar 2008

Godt Nyttår !


Da var nyttårsfeiringen også over for i år :-) Vi har hatt en stille og rolig nyttårfeiring her sammen med ungene. Meg og Jan koste oss med pinnekjøtt og god rødvin til maten.....så vadret vi oss ut på sofaen etter at vi var stappmette og så filmen hjelp det er juleferie. :-) Må liksom bare få med meg denne filmen hver jul.
Savner littegranne de gode og gamle festene vi hadde på nyttårsaften. Men etter at ungene kom til verden så blir det litt mer anderledes nyttårsaften. Men kanskje vi slår til med en fest neste nyttår men da uten unger selfølgelig. :-)

Ungene var ute og koste seg med store stjerneskudd og de grein når det ikke var mer igjen. Har prøvd og ta litt bilder uten blits, men jeg ser at hadde jeg brukt stativ så hadde ungene også blitt klare på disse bildene....men pytt pytt syns de ble litt stilige alikvel.

Så nå er vi inne i ett nytt år og det største nyttårsforsettet for min del er å komme meg kraftig ned i vekt. Både gleder meg og gruer meg til å leve sunnere i året som kommer. Er nemmlig altfor stor og tung slik jeg er nå så nå må det gjøres noe på den fronten. Ellers så sker det jo litt for våres del i året 2008.........23 mai 2008 gifter vi oss på ambassaden i Kjøbenhavn....så denne dagen ser jeg virkelig frem til. Ellers så håper jeg jo at familien holder seg sunne og friske i året som kommer og at vi kan også få mange minner i året som kommer.

Jeg har jo også nå meldt meg på scrappkrigen på scrapping.no så jeg får vel scrappet litt iallefall i den første måneden av året :-) En grei måte å komme seg igang med scrappingn på. Da får jeg jo iallefall gjort noe :-) Så det gleder jeg meg til og se hvilken oppgave som er den første som kommer på fredag.

Eller så står huset for tur. Alt julepynten skal vekk og jeg skal få tatt en skikkelig rengjøring når alt pynten er borte. Det blir liksom så tomt i stua når all julepynten forsvinner, samtidig så det blir godt og få pakket det bort. Nå er det bare 11 mnd til det skal opp igjen :-)

Her leker Oda seg med stjerneskudd :-)

Litt kult bilde, men Oda er jo uklar da :-)


Det blir jo mørke bilder når man ikke bruker blits men jeg ville få frem stjerneskuddene.

3 kommentarer:

Heidi sa...

Flotte bilder Anne. Stjerneskudd var TOPP her også!!!

Lykke til i scrappekrigen...klarte ¨å holde meg unna denne gangen jeg.;o)

Heidi

banglamarie sa...

flotte stjerneskuddbilder :)

Godt nytt år!

mo9ca sa...

Godt nyttår Anne!
Stilige bilder du har tatt, syns ikke det gjorde noe at ungene ikke var helt klare jeg... Var stilig uansett!!