måndag 31. desember 2007

Nyttårsaften


Tenkt, idag er den siste dagen i 2007. Det har vært ett opplvelsesrikt år for oss. Vi fikk vår datter Frøya 26.02.07 :-) Nå er hun jo jammen meg snart ett år. Utrolig hvor fort dette året har gått. Synes nettopp av vi fikk Frøya.

Eller så håper jeg jo at året 2008 vil innbringe mange kjekke og koselige stunder med både store og små. I mai gifter vi oss i København, så det blir jo en stor dag for oss iallefall :-)

Ikveld skal vi være hjemme her alene med ungene. Det har vi vært de siste årene nå faktisk. Synes det er greit å være hjemme denne dagen så lenge ungene er så små. Jan har lagt pinnekjøtt i vann, og har så smått begynt og forberede seg til den store middagen. Vi legger unger på normal tid idag og så dekker vi opp til en bedre middag med bare meg og Jan. Skal ta frem en flaske vin eller to og nyte freden bare oss to. Så blir det jo pinnekjøtt på menyen og is til dessert :-) Gleder meg til pinnekjøtt ikveld, for den retten har ikke vi hatt denne julen. Har liksom spart det til nyttårsaften.

Vil ønske dere alle et riktig GODT NYTTÅR.....og så må jeg jo takke alle kjente for det gamle :-)

3 kommentarer:

Heidi sa...

Vi skal også være hjemme i kveld, men har invitert mine foreldre, brødre og bestemor hit. (Dvs mine brødre stopper bare på for maten for så å farte videre på fest.) Det blir stille og rolig med andre ord. Gutta gleder seg stort til å ha selskap, og har vært med på å pynte bordet. ;o)

Ha en flott og avslappende kveld Anne!

Godt nyttår til deg og dine.

Klem Heidi

Maya sa...

Godt nyttår!!

Marit sa...

Er innom å leser litt nå og da,
flott blogg og skjønne unger du har.

Ønsker deg et godt nytt år. .)