laurdag 5. april 2008

Ferdig med alle innbydelsene...

Jupp jupp....der var jeg ferdig med alle de 23 innbydelsene jeg skulle lage i forbindelse med vårt bryllup. Vi skal jo ha en vennefest når vi kommer hjem fra København, så da måtte det jo lages innbydelser.

Jeg ble skikkelig inspirert av Anita Hagen sine kunstverk, så jeg har tatt litt ideer fra henne. Håper at det er i orden Anita :-) Det var ikke så lett og ta bilder syns jeg så det ble så som så. Men det går jo ann og se hva det er alikevel.
Man kan trykt si at jeg er litt lei av hjerter etterhvert. Bordkortene skal også gå i samme hjertene, og at de er dobble med skygger gjør jo at jeg må lage maaaaange hjerter.

Slik ble innbydelsen til slutt :-)
Eller så er det en stille og rolig helg her hjemme. Det var full rulle forrige helg, så denne helgen vil jeg rett og slett bare slappe av. Det blir nok en god søsndagstur imorgen med familien. Anette kommer her ikveld, og det er jo alltid koselig. Det blir vel noe god mat og tv tenker jeg.....det er jo farmen også idag og det følger jeg jo med på :-)
Ønsker dere alle en RIKTIG GOD HELG!

11 kommentarer:

Helle sa...

Så flotte de var, Anne! Litt av en jobb det der!
Når er den store dagen da? Jeg har selv gode minner fra Køben, vi giftet oss også der, i ambassaden. Lykke til videre med planleggingen!

Anne sa...

Heisann Helle

Så kjekt å se deg her inne...virkelig lege siden sist. Den store dagen skjer fredag 23 mai. :-)

Grethes Kreative Hjørne sa...

Så deilig å være ferdig :D
Jeg har vært så heldig å få sett dem og de er jo enda finere i virkeligheten.
Du hadde nok ikke klart det uten Jan *fnis*
Jeg føler meg rett og slett litt sviktet når du velger å lage innbydelsene i lag med Jan enn med meg *he-he*. På neste treff blir vel han også med?

Monica sa...

Wow Anne, de var råfine!! Digget "hjerte-låsen". Nå går det fort fremover altså *mimrer tilbake til mine forberedelser* Håper du har alt under kontroll (virker sånn). Ha en fin søndag. Klem

Maya sa...

Flotte invitasjoner...men heller Jan med å mekke dem enn Grete...syns jeg ser dere *ler*.

Annette sa...

Nå er det ikke lenge igjen til den store dagen!
Nydelige invitasjoner du har lagd!
For en jobb som ligger bak!
All ære til deg (og Jan *knis*) som har lagd så mange.
Håper brikkene begynner å falle på plass til den o'store dagen!

Elisabeths verden sa...

Virkelig nydelige invitasjoner, Anne! Lenge siden jeg har hatt bloggrunden nå, men guri- så mange flotte påskebilder du har tatt av de herlige ungene dine!

Oddbjørg sa...

Nydelige invitasjoner Anne, og lykke til med den store dagen.
Håper det er ok at jeg legger link til deg i min blogg?

Anonym sa...

See Please Here

Elisabeth sa...

heisann, gosh de innbydelsene var lekre altså...og du, den store dagen nærmer seg jo nå med stormskritt altså. Gleder meg så til å høre hvordan dagen har vært og ikke minst se litt bilder....klem...ha en fin fin dag videre...

Anita Hagen sa...

Så utrolig lekkert Anne. Helt enig i at disse foldekortene er geniale og SELVFØLGELIG er du hjertelig velkommen til å låne så mange ideer du vil. Det ser jeg på som en ære og et stort kompliment.

Masse masse lykke til med bryllupsforberedelser. Det er en magisk tid. Vi hadde vært sammen i over 11 år før Tom fridde, og jeg kan love det at følelsen av å være nyforelsket dukket opp igjen... og det var så koselig å forberede bryllup sammen. Kos deg masse Anne.

Ha en super dag og en nydelig weekend!

Klem Anita