laurdag 26. april 2008

Så kom regnet........


Ja så kom regnet til oss igjen. Vi kan jo ikke helt klage da, men når vi nå har hatt 2 uker med knallvær så blir vi jo litt bortskjemt og vil fortsatt ha det slik. Disse to ukene med finvær har jo bare vært helt fantastiske og vi har jo omtrent bodd ute fra morgen til kveld. Har vært masse på lekeplass med venninder og deres barn og det er jo bare sååååå deilig og sitte og nyte slike gode dager. Trampolinen i hagen er også satt opp for sesongen, og det var utrolig stas. Nå hopper til og med Oscar så det bare jomer etter :-) Merker jo at Oda blir større og større for nå bare går hun til de vennene hun vil besøke alene og får også venner hjem her i hagen. Rett og slett herlig følelse at nå slipper jeg iallefall oppsynet litt mer med hun som snart er 6 år.

Deilig å kunne ta ibruk hagen igjen og alle leker fra kasser og kroker kommer frem igjen. Rene julaften for Oscar som ikke husker alle lekene som lå i putekassen :-)

Planleggingen av brullupsturen går unna så det koster. Om 4 uker er vi faktisk i København og ER GIFT *dån* Var ute på shopping på torsdag og fant meg masse nye klær til å reise på tur i. Kjekt med nye sommerklær og ikke minst ha litt nytt når man skal ut og reise. Kjolen til brullupsdagen er også handlet så her går det virkelig unna. Hadde en ny shoppingrunde med min forlover igår, så da ble kjolen funnet og jeg ble jo 10 kilo lettere med en gang. I forbindelse med turen til København har vi nå også booket oss inn på en aftenseiling med båten Saga Queen som er et seilas som tar 3 timer og som det da er 4 retters middag på. Vi gleder meg noe sinnsykt til turen, og har nå rett og slett bestillt bra vær den helgen. :-) Masse tanker som spinner i hodet angående denne reisen, men ting begynner å falle på plass og jeg mangler nå bare noen småting så er jeg MEGAKLAR.

Ellers fyker dagene avsted. Forrige uke var det litt besøk her, og så var det temakveld i barnehagen om grensesetting. Jeg sitter jo i FAUstyre, så det var oss som arrangerte denne kvelden. En utrolig bra og lærerik kveld i Øygarden barnehage :-)
Igår var det fredag og da var det min tur til å ha vinkveld med barselgruppa. En koselig kveld ble det med taco og fahitas. Hadde til og med bakt ostekake til kaffen :-)

Idag har det kun vært rydding av 2.etg på tapeten. Når det har vært så masse bra dager der vi ikke har prioritert noen ting inne så fløt det på alle barnerom. Så idag har det vært den store rydde dagen. Kommer seg nå, men det er enda litt igjen.

asse som skjer i mai mnd for våres del.....nå til helgen så fyller Oda 6 år, og da er det selskap hele helgen med barneselskap på lørdag og familieselskap på søndag. Så fyker dagene fort mot 17 mai og PANG så drar vi til København og gifter oss helga etter 17 mai. Så ting skjer fremover og det blir travle dager. Men vi gleder oss veldig til både burdagsfeiring,17 mai og ikke minst årets høydepunkt at vi gifter oss :-)

Ha en god lørdagskveld alle sammen......nå skal vi har rester fra igår for det var nemlig masse mat igjen :-)

Frøya sitter og koser seg på terassen hos Elisabeth

Ingen kommentarer: