onsdag 26. desember 2007

2. juledag.....og omgangssyge :-(Ja dette er jo bare helt utrolig. Natt til idag 2. juledag våkner Oda og kaster opp i senga. Hun fikk komme ned i stua og spydde videre i bøtta 3 omganger til. Uffameg...spysyka er det verste jeg vet. Det er søren meg ikke lengre siden enn 14 dage siden jeg ble rammet av spysyka, men da fikk ikke Oda det. Så nå var det tydeligvis hennes tur. Hun har også fortsatt å spy på morgenkvisten.

Så våknet Oscar i ni-tidne imorges...da var han full av diare over hele kroppen og hele senga.....guriland så det stinket. Så da var det rett i dusjen med han.

Ikke nok med det så hoser Frøya så mye på morningen at hun også spyr over hele seg. Er det mulig??? 2.juledag og alle 3 ungene syke pang over natten? Frøya har jo vært forkjølet men ikke noe mer enn det. Så dagen idag har bokstavelig gått i oppkast og diare. Oscar bruker jo bleier, og det renner jo bare rett gjennom bleiene og mellom beina og ned i strømpene. helt forferdelig. Har regnet gjennom at jeg har byttet 6 diarebleier der jeg har måttet dusje ungene etterpå for å få dem rene. Så nå har en unge spysyke og de to andre KRAFTIG diare.

Måtte jo bare ringe svigermor tidlikt i morges og avlyse hele middagen. Vi kan jo ikke komme på julemiddag med 3 syke unger som det rett og slett bare renner utav. Så det var den julen.....som plutselig brått ble rammet av omgansgsyke. Jeg er egentlig sjeleglad for at vi fikk julaften og 1. dag før det satte igang, men det er jo fryktelig kjipt når det er midt i julefeiringer og famileselskaper. Men vi skal ta middagen igjen en annen dag når de er blitt friske.

Så dagen idag har bokstavelig gått i å vaske 5 maskiner med klær/sengtøy og vasking og bytting av bleier. Samboeren min vil jo kveles av disse drittbleiene som det bare renner utav og han er jammen meg ikke den eneste for jeg brekker meg hver gang jeg også. Men jeg har inngått en avtale at visst jeg skifter alle bleiene idag så kunne jeg få handle meg en trøstepakke med scrappesaker. Og det tilbudet skal jeg jammen meg benytte. Skylder da på at jeg MÅ handle for over 750 kroner for da er det fri frakt. Visst jeg ikke da hiver meg i bilen imorgen og handler hos scrappejungelen som gjerne kan være like greit :-)

Uff det ble mye drittsnakk her idag....men det er jo det denne dagen består av......bokstavelig talt DRITT!

6 kommentarer:

Linn Hege sa...

Huff jeg misunner deg ikke i hele tatt! (unntatt den scrappepakken da, det var en god deal!)Det var skrekken min at vi skulle bli syke med spying og diare, siden det er mange rundt her som har det, men foreløbig har vi sluppet unna!
Håper dere voksne slipper unna og at resten av julen blir litt hyggeligere!

Catrine sa...

Huffda - så kjedelig... Og så alle tre på en gang da. God bedring - håper hele gjengen snart er i form igjen.

Annette sa...

Åh fytti!
Noe så pyton!
Du fortjener virkelig en stor trøstepakke etter dette.
Håper de tre små snart er på beina igjen. Ikke noe kjekt om romjulen går bort til dette.
God bedring til småtrolla.
Og at mammaen og pappaen får noen roligere dager fremover!

Anita Hagen sa...

Æsj, ja dette er mildt sagt noe dritt. Merkelig åssen denne omgangssyken skal snike seg innpå oss i julen hvert år. Kjedelig at disse herlige dagene "går i do", men det er så lite å gjøre med foruten å "la det stå til".

God bedring jaffal, så får man håpe at resten av julen blir helmax da.

Juleklem fra Anita
(som takker og bukker og smiler trill rundt etter flott kommentar i bloggen sin - Tusen takk!)

Inger-Marie sa...

Huff det der hørtes ikke noe særlig ut. God bedring i heimen. Enda godt du får noe godt ut av dette - en scrappepakke er en fin belønning :)

Anonym sa...

Stakkar dere:(