onsdag 5. desember 2007

Første bakedag....


Idag var første bakedag til jul. Oda har fri hver onsdag fra barnehagen. Så da måtte vi jo finne på noe med 3 unger her hjemme og det regnet ute. Jeg er jo ikke enda helt frisk etter den kraftige halsbetendelsen jeg fikk men noe måtte jeg jo finne på idag når det regnet som verst ute. Fristet iallefall ikke å gå ut så da var det jo ett greit alternativ og bake men ungene. Merket at Oda var mye flinkere til å klare seg selv i år enn ifjor så hun vokser jo for hvert år :-)
Vi bakte søren meg ett par timer og ungene ble jo aldri lei. Hadde trodd at Oscar skulle bli lei etter en halvtime, men det gjorde han altså ikke. Han begynte heller å grine når bollen med deig var tom. Men det var stas og smake mesterverket etterpå. Og Oda mente helt bokstavelig talt at de var VERDENS beste superkokker :-)
Det ble til slutt en megasvær "bomme" med kakemenner. Så håper jeg at det holder til jul....eller blir det tomt så er det tomt.
Nå skal jeg sette meg ned her og skrive ferdig julekortene så får jeg sendt de avgårde til helgen........så håper jeg at jeg får like mange julekort tilbake som jeg sender ....hihihihi

3 kommentarer:

~Lise sa...

Så koselig det hørtes ut :D

Her i huset trykket minstemann ut noen kaker, så brukte han den rundingen som kakeformene hang på til å leke mel-bulldoser i 5 minutter - så var han lei! Siril var med bittelitt lenger, men det var jeg og mannen som måtte stå for kakebakinga *ler*

Veldig fint bilde :D

~Lise

Elisabeth sa...

hei vennen...koselig med slike juleforberedelser gitt.....herlige bilder du har lagt ut av hele bunchen din.....nå skal jeg prøve å bli flinkere til å stikke oftere innom...... ;o)

Elisabeth

Annette sa...

Det så jo kjempekos ut!!! :-)
Håper Endre vil like bakingen like godt som Oscar... hehe.
Nå er eksamenene over for denne gang. Så spørs om det ikke blir litt kakebaking på oss også i løpet av de neste dagene.

Beklager jeg ikke har fått det med meg før....
MEN! Utrolig kjekt å høre om gifteplaner! :-D
Jammen meg på tide!*knis... hørt den før?!*
Gratulerer så mye!

Håper dere får en fortsatt fin førjulstid!