søndag 23. desember 2007

Lille julaften......

Ja endelig er det lille julaften og ungene storgleder seg til den store dagen imorgen. Egentlig så burde jeg jo ikke sitte her i det hele tatt for nå har jeg hevet samboer på dør med alle ungene og ba han være vekke iallefall i 3 timer. gudene vite hva han finner på men nå er de iallefall ute i frisk luft.

Nå har jeg rydda stua kjemisk for leker, vaska alle gulver, støvsugd hele kåken og vaska gjestedoen :-) Så nå har jeg meg rett og slett en pust i bakken der jeg måtte sette kamera på lading til den store dagen imorgen og da fant jeg ut at jeg like gjerne kunne tømme kameraet for bilder.
Dermed ahr jeg rett og slett tatt alt som har med vasking og gjøre nå før den store dagen imorgen. Orker ikke og holde på med husrengjøring når jeg skal stå på kjøkkenet halve dagen og lage ribbe.
Gleder meg masse til det kommer besøk imorgen ,og da er det ribbe som står på menyen.....kjenner at jeg har store forventninger til maten så jeg håper den blir like god som ifjor.

Tok i grunnen bare noen tullebilder igår, men det ble jo noen fine kulebilder her da.

Eller så vil jeg nå ønske alle venner og alle ukjente en riktig GOD og fredfull jul.


Frøya MÅ jo bare ta på et gull eple som henger på treet :-)


Pynt på treet


Alt pynten er av gull iår :-)7 kommentarer:

Catrine sa...

En riktig god jul til deg og dine! *klem*

Elisabeth sa...

Hei vennen, tusen takk for et utrolig herlig julekort som kom i går, jeg ble skikkelig rørt, det skal du vite....og jeg håper jeg har søkt frem riktig adresse til deg, så skal det komme et tilbake (ett meget mye mindre avansert et sådan ;o)

Nydelige bilder du har lagt ut her, og jommen meg fikk jeg jo julestemning av å se på de.... jeg ønsker dere alt det beste for julen....klem

Maya sa...

En god jul ønskes deg og dine. Nå er julefreden senket her og med nypyntet tre. Gleder meg til imorra å se ungene som åpner gaver :-)))

Monica sa...

God jul til deg og dine Anne. Ha en flott dag i morgen, kose dere masse! Klem

Kjersti sa...

Så flotte julekuler! Jeg har nesten ikke tenkt på muligheten å ha stil over juletreet - men det ble jammen stilig hos deg ;) - god jul!

mo9ca sa...

Heisann!

Nydelig pynt du har på juletreet! Skikkelig flott å ha alt i bare gull!!
Håper dagen ikke blir for lang for de små å holde ut, og at timene mot gaveoppakking går fort.
Vil ønske deg og familien din en fredelig og flott julefeiring!

Juleklem fra Monica

Annette sa...

Hørtes lekkert ut med bare gullpynt på treet.
Ønsker deg og dine en riktig god jul!