tysdag 4. desember 2007

Det er snart jul.......


Ja så var vi allerede noen dager inni desember mnd. Nå går jammen meg dagene fort avsted. Nå etter 01. desember er hele huset pyntet med juleting. Nå er alt pynten på plass utenom juletreet og det kommer noen dager før julaften. Vi har hatt en fin helg der vi hadde ett vennepar med 3 unger på komlemiddag på søndag. Etter middagen gikk vi ned til krossen og så når de tente julegrana. Så gikk vi i fakkeltog etterpå. Koselig med litt ekstra julestemning selv om det ikke er snø :-)

Men på søndagen begynte jeg å få skikkelig vondt i halsen....blæhhhh ...det ble bare verre og verre etterhvert som timene gikk og jeg hater jo å ha vondt i halsen og ikke kunne svelge skikkelig. Natt til mandag sov jeg sikkert ikke mer enn en time....jeg klarte hverken snakke, spise eller drikke. Mandlene var hovne som to tennisballer (føltes iallefall slik) Uff nei dette var ille så jeg hev meg jo på tlf mandags morgen i håp om å få kapre 1. time hos legen som hadde øyeblikkelig hjelp. Og det klarte jeg så jeg var rett ned til legen....og der ble det konstatert STREPTOKOKKER. Fy fader så vondt dette var...jeg klarte rett og slett ikke å snakke til legen en gang for det var så anstrengene og snakke. Så da fikk jeg jo pencilin som skal tas i 10 dager så nå har jeg begynt på det da og er MYe bedre idag...nå går det iallefall ann og spise uten at man brekker seg totalt. Uff dette var en fæl sykdom som jeg ikke vil ha igjen.

Så nå bare venter jeg at jeg skal bli feberfri slik at jeg kan komme meg ut og handle inn de siste julegavene. Da kan jula bare komme for min del :-)

Ett lite utsnitt av snømannen som pryder stua om dagen......hihihhi
Nei nå får jeg skrive videre på julekortene her....tar sin tid det også...........
1 kommentar:

~Lise sa...

Huffda - vært syk du? Hørtes ikke bra ut.

Så koselig julepynt du har funnet frem :D

~Lise