fredag 28. desember 2007

Litt lys i tunellen......Idag MÅTTE jeg bare komme meg ut av dørene her hjemme. Etter å ha vært inn mer eller mindre HELE jula pga selskaper og omganssyke så MÅTTE vi bare ut idag.
Det jar jo pisseregnet i dagevis så det er iallefall ikke noe utevær her men idag trosset jeg værgudene og tok på meg fullt regntøy og reiste avgårde til kunstisbanen for at Oda skulle få prøve seg på skøyter.

Reiste sammen med 2 vennider fra barselgruppa til Frøya, og vi pakket med oss mat og varm kakao. Det høljet bokstavelig talt ned HELE tiden mens vi var der i ett par timer. Skikkelig grått og trist ute men du verden så deilig det var og stå og stampe i regnet og få noe frisk luft i lungene :-) Hadde kun med meg Oda og det er jo rene luxusen og dra avgårde med en unge, så det var rett og slett herlig.

Oda har jo aldri stått på skøyter hele sitt liv så vi leide jo ishocky skøyter til henne pga at disse skulle visst være enklere å gå på. Men jeg vet ikke jeg for hun spant jo bare avgårde med bruskassen og fikk liksom ikke tak i isen til å skyve ifra visst dere forstår hva jeg mener. Men vi har nå fått ett par kunstis-skøyter så disse får hun prøve neste gang. Hun var iallefall bambi på isen idag og jeg lo mer enn en gang. Det var jo så mye vann på isen etter alt regnet, men vi hadde jo på regntøy så det gikk greit.

Omganssyken er på returen så nå håper jeg at det er LEEEENGE til det rammer oss igjen. Nå synes jeg nemmlig at vi har hatt nok sykdommer på en stund.

Alt i alt en fin og forfriskende tur. Det ble jo en skikkelig fuktig tur men ungene storkoste seg og klaget ikke på regnet i det hele tatt. Etterpå dro vi hjem til mormor og morfar og varmet oss på kaffi og julekaker.


Var greit å ha en bruskasse foran seg å støtte seg på......

Her er gjenge på tur...jeg leide IKKE skjøyter men gjerne jeg gjør det neste gang når det ikke regner :-)

6 kommentarer:

Maya sa...

Kult vi dere og dro på skøyter samme dag som oss...kanonkjekt å spinne avgårde. Neste gang må du jo bare være like tøff som meg og spenne skøyter på beina du og ;-)

Anita Hagen sa...

Æsj ja, for et utrivelig julevær vi har om dagen. Syns så synd på de minste som ikke får den herlige og flotte følelsen av jul, vinter og snø som vi hadde når vi var små.

Koselig, tross drittvær, at dere kom dere ut på skøyter da.

Ønsker dere fortsatt fine og sykdomsfrie romjulsdager. Kos dere!

Juleklem fra Anita

Catrine sa...

Så koselig med skøytetur selv i regnvær. Ser ut som det er på banen i Sørmarke dere er? Der har jeg gått mye på skøyter i min ungdom. *hihi*
Vi prøvde skøyter 1.juledag - vi er så heldige og ha en ballbane som blir skøytebane om vinteren. Nå pøsregner det - så jeg tviler på om det er så mye is igjen der nå...
Ha en fortsatt fin romjul! *klem*

Anonym sa...

Så deilig å komme seg ut. Av og til er det jo bare deilig å lufte seg og bare ta været for det det er. Kanskje litt motstridende å stå på skøyter i regn, men *fnis*
Et tips: hvis jeg ikke husker feil, så er det tak over skøytebanen på Jærhagen ;)

Godt å høre at dere er på bedringens vei.

Anonym sa...

Og jeg er den anonyme ;)
Grethe HJ ~ Flode

Jeg forstår ikke hvordan jeg får med navnet mitt. Jeg har jo fått til det før, men nå prøvde jeg de to aktuelle metodene, men det gikk visst ikke...

nabon sa...

ser ut som dere har det koslug på skøytebanen!!!

Godt nyttår til deg og dine!!!

nabon