laurdag 30. juni 2007

Da var takkekort skrevet...


...og jeg kan slappe litt mer av i forbindelse med at disse skal skrives og leveres ut. Var på scrappetreff på Familieskatter igår, og da fikk jeg rett og slett laget alle takke-kortene fra dåpen..... skrevet alle kortene .... lagt dem i konvolutter. Så det var jo bare så deilig når det var gjort. Kortene ble veldig enkle men greie nok synes jeg. Skrev først ut et bilde i bazzil foran og så er det ett stort bilde inni kortet med lille Frøya og dåpskjolen. :-)
Legger inn kortet ved høyre side her.
var jo egentlig litt snytt for når jeg var ferdig med alle takkekortene så var også kvelden over og jeg fikk ikke scrappet en eneste side.
Som sagt så var det midtsommertreff hos Familieskatter, og dette var et utrolig koselig treff. Jeg får alltid masse inspirasjon når jeg på slike treff og det har jeg også fått denne gangen. Utrolig mange koselige folk og jabbe og drøse med, og ikke minst se hva andre også lager. Folk er jammen meg flinke og lage fotoalbumer må jeg si.
Nå har jeg lurt meg opp her i 2.etg mens gubben følger med på noe tv program....og nå ser det ut for at jeg bare må scrappe ferdig den lo'en som jeg har begynt på her. Fikk plutselig bare en ide oppe i hodet som ejg rett og slett bare må se om kan gjennomføres :-)
Ønsker alle en videre GOD HELG!

1 kommentar:

Maya sa...

Så fint takkekortet ble!! Skikkelig flott bilde av henne også..godt du fikk et blinkskudd til slutt ;-)

Blir kjekt med Bergensbesøk :-)))