tysdag 5. juni 2007

Nydelige dager....

Nå er virkelig sommeren her og vi koser oss masse ute i sola! Det er på slike dager som dette at det er NYDELIG og være hjemmeværende :-) Ungene storkoser seg ute om dagene og det er minimalt med husarbeid for tiden....det eneste som sviver er vaskemaskin og oppvaskmaskin. :-)

Vi har mye late dager for tiden og i hele går var jeg hos en venninde og koste oss hele dagen og hele kvelden. Når det er så flott vær så merkes det på ungene også...de koser seg masse ute og bare venter på den dagen der bassenget skal tas i bruk. Det er vel ikke mange dagene før nå med dette været så drar vi frem badebassengene.

Det er blitt minimalt med scrapping på disse solrike dagene vi har hatt nå. Har vært så trøtt når kvelden kommer at jeg har ikke orket og sette meg ned og fått gjort noe. Jeg har snikret sammen en lo på 4 kvelder tror jeg....det er ikke fordi den er så avansert men at jeg heller er blitt avbrutt av andre ting. Jeg får lime den sammen nå ikveld og få lagt den ut.


Idag har jeg vært på barseltreff med Frøya. Koslige damer og snakke med og dele erfaringer med.

Maya og ungene reiste tilbake til Bergen idag.....litt trist, men godt og vite at de om ikke så altfor lenge kommer tilbake igjen. Oda og Sarah leker så godt sammen når de virkelig er i det gode hjørnet.... så Oda synes ikke det var noe kjekt at de reiste hjem igjen idag.

På bildet over her ser dere Oda og en lekekamerat som leker at de er på kafe og spiser mat....de lekte jo med dette i timesvis.........herlig og se når ungene lever seg sånn inn i leken.

Datten til min venninde holder Frøya ute i hagen........både store og små koste seg denne dagen. Håper virkelig sommeren er kommet for å bli nå for nå ha vi jo fått smaken på det gode sommerlivet her.

1 kommentar:

Catrine sa...

Så mange flotte bilder! Ser virkelig ut som dere nyter sommerværet ja! Og flott LO om far og datter! :)
Kos deg videre i sola! :)