søndag 3. juni 2007

Herlig helg

Så var det søndag og helgen er over for denne gangen. Vi har hatt en flott helg og tilbrakt mer eller mindre hele helga utendørs. Herlig at det nå er så godt og varmt i været at man til og med kan gå i shorts :-) vi har vært preget av flystevnet som har vært her denne helgen...tror søren meg aldri at jeg har sett så masse folk i denne lille kommunen før...folk har vært helt ville etter og se på flystevne. Så det har vært biler overalt. Hele lørdagen koste vi oss med besøk av Maya og ungene. Vi var for det meste i hagen og koste oss med grillmat og "live" Air show over hodene på oss. Når de verste jagerene føyk over husene her så måtte vi rett og slett gå inn med de små babyene.

Vi har til og med fått tatt noen bilder av Sophie til Maya og Frøya isammen....det er jammen meg ikke lett hverken med lysforhold eller ungene for de siger sånn sammen :-) Men vi fikk nå satt dem i en stol og her ser dere litt bilder fra begivenheten. Det er jo da 2 mnd akkurat mellom Sophie og Frøya og de er jo mer eller mindre like lange ser det ut for.

Sophie er til venstre i bildet og Frøya er til høyre....


Etter en flott dag i hagen så tok vi turen ut til stranden for å kjøpe is....det er alltid en suksess :-) Vi traff Grethe (Flode) som lever HARRY livet på Ølberg. Når hun fikk snurteni at vi var der så kom hun luskendes hun og Emil også.

Vi hadde lover ungene at de skulle få vasse nede i vannkaten før vi skulle gå hjem, så da måtte vi jo holde ord. Oscar tok jo helt av og gikk lenger og lenger ut i vannet......han fikk klar beskjed om at han ikke fikk gå lenger ut enn buksa var brettet opp. Men det var jo akkurat som å snakke til en stein....ikke før jeg visste ordet av det så var han laaaangt over knærne i vann....og han bare lo og lo. Helt til han rett og slett snufla i sine egne bein og ramler fremover.....da var det ikke noe kjekt lenger, og Oscar satte igang med en skikkelig grining. Så da måtte vi jo bare sette oss i bilen og kjøre hjem og bade 2 bløte unger....han satt bare i bleia hjem i bilen. Legger ved noen bilder av badingen på Ølberg igår :-)Idag har vi vært på Soma gård og lekt i 6 timer.....så idag sovna ungene omtrent før jeg var ute av soverommene.......herlig når ungene er skikkelig TRØTTE og røde i kinnene. Får legge inn litt gårds-bilder senere ikveld.

Ingen kommentarer: