fredag 15. juni 2007

Forbereder dåp..Måtte bare legge inn dette bildet her :-) Ser jo ut som bildet er maniupulert på ett eller annet vis men det er altså ikke det. Bakgrunnen er rett og slett en knall blå himmel :-) Jeg holder Frøya og gubben tar bildet oppover og sitter nede på en stol. Synes det ble litt morsomt hele bildet.

Akkurat nå så har jeg såååååå lyst til og scrappe men det er nok bare fordi at jeg vet at jeg ikke kan scrappe ikveld. Det er jo alltid slik at de gangen jeg har størst lyst til og bare sitte for meg selv og scrappe, så er det andre avtaler som er blitt gjort. Ikveld skal jeg bake en knallgod sjokoladekake til bursdagen til Oscar som er på søndag. Denne kaken er nemmlig slik at jo lenger den står jo bedre blir den. Så derfor lager jeg den ikveld så er iallefall det gjort.Jeg handler iallefall scrappesaker selv om jeg ikke scrapper for tiden og det er jo ett godt tegn.

May Lis fra Scrappejungelen lokket jo med siddistilbud igår, så da tok meg og Grethe (Flode) turen til Stavanger og ble rett og slett noen hundrelapper fattigere :-) Når May Lis hadde stengt butikken klokken ni, så var det jo fortsatt åpent til tolv i butikkene. Så da måtte vi jo alle 3 innom søstrene Grene og shoppe litt....og jammen meg ble det en stor pose med varer derfra også. Og den som satt og spiste middag langt over ti på kvelden det var meg, Grethe og May Lis.......det luktet jo så god mat overalt så vi ble jo kjempesultne. Det var en koselig kveld vi hadde sammen.....men jeg må jo si at jeg var trøtt imorges.

Nå må jeg hive meg på sjokoladekaken her....så kommer jeg nok ikke innom bloggen før dåpen er overstått. Har fått barnepass til alle 3 ungene imorgen, så da er det full vasking av hus slik at at det kan være levelig her med gjester på søndag. Litt kjipt at det er meldt overskyet og regn på søndag, men de har jo tatt feil disse værdamene før. Nå har vi jo hatt det flotte været i ukesvis og så skal det regne når vi skal ha dåp? det skal vi ikke ha noe av *ler*

Ønsker dere alle en riktig GOD HELG!

1 kommentar:

Annette sa...

Hellu :-D

Høres ut som dere hadde en kjempekos jentetur under siddisdagene.

Hvordan gikk det med dere i helga?
Hektisk?

klem