tysdag 12. juni 2007

Gradestokken synker.....

Nå ser det jammen meg ut som det er slutt på varmen her for en stund. Vi har jo hatt ett par uker nå med kjempeflott vær. Men jeg merket idag at gradene ikke var mer enn 16 grader. Var liksom litt rart nå at vi plutselig må begynne og kle på oss igjen. Dagene og helgen har jo bare føket avgårde her....vi har storkost oss ute i hagen og vært litt på besøk i andre hager.

Vi og ett vennepar har gått på stranden noen timer på ettermiddagen i det siste, og det har igrunnen vært veldig greit. I og med at Frøya er så liten enda, så blir det ikke til at vi camper en hel dag på stranden i denne varmen. Så da er det litt letter og gå bare noen timer på ettermiddagen så mye ungene får badet i havet :-) Merker jo at man blir ganske så "metta" av den sanden etter hvert. Så Frøya har vært litt hos besteforeldrene på disse ettermiddagene.

Alt i alt har vi storkost oss med venner og grillmat og rett og slett bare kost oss i sommervarmen. Det er jo så herlig og sitte på terrassen om kvelden med ett glass vin og to og bare nyte det mens man kan.


Nå er det dåpsforberedelser som står på tapeten.....kjenner igrunnen at det bare er godt at det ikke er så varmt disse dagene her nå. For på søndag blir det dåp for Frøya, og så er det også bursdagen til Oscar. Tenk at han allerede er 2 år gammel......tiden bare flyr avgårde....samtidig som jeg føler at vi har hatt han hele livet. Så da blir det både dåp og bursdagsfeiring på samme dag. Slår rett og slett to fluer i en smekk. Da blir det jo litt baking og laging av litt mat denne uken. Vi skal ha koldtbord så det meste er ferdig laget men jeg lager karbonadene selv.....så er det jo litt kakebaking da, men det går greit. Så denne uken er det og komme seg ut i butikker og finne gave både til den en ene og den andre. Gleder meg faktisk til dåpen...synes dette er en begivenhetsrik dag, samtidig som den er ganske så rørende.

Legger ved ett lite bildedryss fra helgen......vi har jo bodd ute fra morgen til langt på natt.....håper varmen snart kommer tilbake jeg :-)Det blir lite scrapping i varmen........og denne uken går kveldene til dåpsforberedelser. Så jeg får komme sterkere tilbake med scrappingen i nest uke. Har iallefall tatt nok bilder denne mnd, så det skal iallefall ikke stå på at jeg ikke har nok bilder og ta av. Det er jo igrunnen ganske så sykt hvor mange bilder man tar når man har digitalt kamera......tror jeg skal begynne og bli flinkere til og slette bilder etter at de er lagt inn på dataen......for alle disse bildene jeg har tatt trenger jeg faktisk ikke ha. Men så er det om man klarer og trykke på delete knappen alt for mye da. :-)

Nå får jeg jobbe videre med det som jeg holdt på med før jeg begynte og skrive her.....nemmlig og rense teppet i stua under salongen......utrolig hvor mye dritt som ramler ned i det teppet når man har unger som grapser til stadighet. Har renset det to ganger så nå skal jeg gå over for 3. gang. Godt og få det renset en gang i blandt.

4 kommentarer:

Catrine sa...

Så mange flotte bilder!
Her har det og vært en tanke kjøligere i dag. Men absolutt varmt nok - det har iallefall vært levelig i stua i kveld i motsetning til de siste dagene. ;)
Lykke til med dåpsforberedelser og selv dåpen! :)

Annette sa...

For noen nydelige sommerbilder! :-)
Du har tre storsjarmører.

Det har virkelig vært herlig med noen skikkelige sommerdager nå. Men jeg må ærlig innrømme at jeg synes det blir litt for mye av det gode til tider. Kroppen min er ikke laget for denne varmen *knis*
Uansett så er det utvilsomt tipp-topp med sol og sommer for ungene!

Håper det går flott med dere på søndag, og at dere får en fin dåp :-D

Rita sa...

Så mange herlige sommerbilder. Ønsker dere lykke til med dåp og forbredelser, og en fortsatt fin-fin uke i varmen.

Elisabeths verden sa...

Tusen takk for en lang melding i bloggen min, Anne. Så godt å lese at vi er flere om å ha det sånn. Ikke det at jeg unner noen det, men det er trygger å vite at føleleser og tanker man har i en sånn situsjon ikke er unormalt! Jeg er så glad for at det ser ut som om den verste tiden er over for oss, og heldigvis har det ikke vært så ille som hos dere. Godt at du har hatt noen som hjelper og avlaster innimellom. Livet uten søvn kan være uhyre slitsomt!!

Håper du får en fin sommer, Anne.