fredag 8. juni 2007

Det er varmt......For en varme vi har her nå *dåne* Idag hadde vi 27 grader i skyggen og det var vaaaaaarmt. Det er jammen meg godt at vi har en parasoll på 3x3 meter ellers så hadde jeg daua idag.

Igår var vi 3 venninder på fotokurs....bare sånn grunnleggendes om hvordan ta bedre bilder. Når man kjøper Nikon kamera eller Canon, så får man jo dette kurset gratis. Kurset varte i 3 timer så det er jo ikke all verden, men jeg lærte en del nytt igår faktisk. Nå er det iallefall mer eller mindre slutt på å fotografere på grønn auto knapp :-) Det som også var litt kjekt er at alle kursdeltakere får lov til å låne studioet i en time gratis.....da må jeg jammen meg ta med meg ungene en dag og fotografere dem sammen med slik hvit bakgrunn. Da setter fotobutikken opp all lys og hjelpemidler.
Har prøvd meg på maaaaange bilder i hagen idag og har sett mange feil jeg har gjort angående fotografering..så jeg prøver igjen imorgen :-)

Idag var jo den varmeste dagen hittil i år så jeg merket det til og med på ungene at de synes det var varm dag idag.

Vi har kost oss masse i hagen her idag med 2 venninder på lunsh og pai. Herlig og nyte dagene utendørs og spise og kose oss ute sammen med venner. Idag badet ungene fra morgen til kveld..slike dager er jo bare NYDELIGE.

Her er Oda i badebassenget.....en virkelig FORNØYD jente idag når hun får bade ute.

Her har jeg prøvd meg på å fange vanndråpene idet Oda kaster seg i bassenget.

Ett merkelig vesen som var i hagen idag....... :-)

Nei nå nytes dagene fullt ut........vi har sittet ute til nå og bare slappet av....jeg har rett og slett lyst på en hengekøye og ligge og lese i men vi har bare ett tre i hagen og da blir det jo litt vanskelig. Det blir lite scrapping nå når det er så varmt.....orker liksom ikke og begynne når man er så trøtt av all den friske luften hele dagen..... men ok..det kommer vel noen dårlige dager også snart med tanke på været så da får jeg heller scrappe videre da.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kanonfine bilder du har tatt i hagen - ser jammen ut som om du har lært masse på kurset!!!:-)Elisabeth