fredag 29. februar 2008

Bare en runde igjen av "krigen"


Nå tilspisser det seg virkelig i scrappekrigen. Jeg gikk jammen meg videre enda en runde, og denne runden var det skikkelig spennende. Jeg var sikker på at denne gangen går jeg ikke videre, men jeg vant med usle 2 stemmer over den som havnet på 3.plass. Oppgaven var å scaplifte en lo som jeg i utgangspunktet ikke var noe særlig glad i og dermed så synes jeg oppgaven ble vanskelig. Men jeg fikk da til et resultat til slutt som jeg fikk sendt avgårde.

Nå er det siste runde og vi er bare 2 stykker igjen i gruppa.....så nå er det vinn eller forsvinn. :-)

Idag har jeg alle ungene her hjemme. Oda har fri på fredagene så her er det allerede liv i heimen. Sitter og venter på en venninde. Vi skal spise frokost sammen idag, for hun skulle tidlig avgårde til tannlegen med sønnen så da kommer hun innom her etterpå. Så nå må jeg rett og slett begynne og gjøre meg klar her.
Ikveld skal jeg på vinkveld med barseldamene......alltid mye latter og jabbing på disse treffene. Så jeg gleder meg til å komme meg ut ikveld og komme til dekket bord :-)

Ønsker dere alle en GOD HELG!

2 kommentarer:

Livy sa...

Så flott LO'en ble! Skjønner godt at du fortsatt er med i "krigen"-du lager så utrolig mye fint! Ønsker deg en riktig god helg, og kos deg masse på barseltreff i kveld!

Tonje sa...

Åh, så nydelig LO! Skjønner godt at du kom videre:-) Nydelig jenta ikke minst! Ha en fin helg