torsdag 14. februar 2008

Valentines day.....


Idag er det Valentines day, og min fars bursdag :-)

Når Jan kom hjem fra jobb idag så kom han hjem med en nydelig bukett med 5 langstilket roser og noen lange stenger med masse hjerter på. :-) Jeg ble skikkelig paff, for vi pleier ikke å feire Valentines day noe særlig kan man si. Han hadde også kjøpe en sjokolade-eske med kjempegode hjertesjokolader oppi. Så da ble jeg skikkelig glad :-) Idag har han faktisk vært MANN og tenkt på sin andre halv-del!

Ellers så har vi vært på åpen barnehagen idag og feiret karnevael. Oscar var nissegutt :- ) Har rett og slett ingen karnevalsklær til Oscar, så det ble en lett løsning med malte kinn og nissepyjamas. Oscar var skikkelig stolt der han gikk ut dørene idag og skulle på karneval. Det ble katta i sekken og dette har tydeligvis satt seg i hodet på Oscar for han snakket ikke om annet etter at vi kom hjem.

Mor ligger fortsatt på intensiven i syden. Men det går mye bedre nå og operasjonen og alt var vellykket. Hun hadde visst begynt å spise noe mariekjeks og drukket litt te. Så ting går fremover heldigvis og man har litt bedre nattesøvn. Nå på lørdag som kommer så har de en uke igjen, og det skal blir godt å få den til Norge igjen.


Legger ved et par bilder av rosene og sjokoladen jeg fikk.......bare så det er nevnt er sjokoladen TOM allerde......med spisehjelp av noen unger her i huset så gikk den temmelig fort tom. :-)