fredag 8. februar 2008

Helg igjen.....

Ja så var det jammen meg helg igjen. Denne uka her synes jeg har gått superfort. Snart er det jo vår og sommer. Merker godt at det er lysere på kveldene nå og det er jo rett og slett deilig å vite at det blir lysere og lysere for hver kveld.

Scrappekrigen går videre på scrapping.no, og jeg henger fortsatt med på mitt lag. Utrolig mange fine lo'er denne gangen. Tusen takk for dere som har stemt på mitt bidrag. Sleit skikkelig med oppgaven for å komme igang, for det var ikke lov til å bruke mønsterark....men når bildene ble skrevet ut så gikk hele siden av seg selv, og det er såpass mange bilder på denne siden, så dermed var ikke mønsterarket så savnet alikevel :-) Her ved siden ser dere mitt bidrag denne runden.

Ellers så fikk jeg en veldig trist beskjed igår av min far. Foreldrene mine er på Gran Kanaria på ferie i 4 uker. Mor hadde da igår fått plutselige magesmerter og kastet opp voldsomt med blod. Hun hadde kastet opp ca 2 liter blod så hun mistet jo så mye blod.Det bar rett avgårde til sykehus, og da ble det konstatert at det var en godartet svulst i magen som var årsaken til de indre blødningene og hun fikk også konstatert blødende magesår. Hun måtte opererers, men først måtte hun få blodoverføring.....dette tålte hun ikke og ble enda tårligere.....det ble straks opersajon så nå ligger hun nyopperert med slanger både her og der. Slike ting er forferdelige når man ikke er i Norge, og man sitter her hjemme og ikke kan gjøre noenting. Men heldigvis ringte far sent igårkveld og sa at nå var operasjonen over og at de hadde fjernet svulsten i magen. Hun må iallefall ligge 7 dager på sykhus så da får vi bare ta en dag av gangen.

Ikveld skal jeg til Grethe (Flode) og lage kort, så det gleder jeg meg til. Rett og slet greit å komme seg ut og tenke på noe annet.

Nå skal jeg rett og slett ta meg en tur til time foto og familskatter og handle meg noe digg til scrappingen ikveld. Må jo rett og slett snart begynne på innbydelser på vennefesten vi skal ha etter at vi har giftet oss. Har ide om hvordan dette kortet skal se ut så da går det sikkert greit å lage :-)

Ønsker dere alle en riktig GOD HELG!

2 kommentarer:

mo9ca sa...

Hei Anne!
Så utrolig trist å høre at moren din er syk, og er så langt borte at man ikke kan være der sammen med henne... Håper hun snart blir frisk!!
Nydelige saker du har laget i det siste, du er kjempedyktig Anne!!

Ønsker deg, om mulig, en god helg!

*klem*

Elisabeth sa...

Hei vennen, huff a meg så leit å høre om mamman din da. Og du verden så fortvilende det må være å ikke kunne være der hos henne nå..... _klem_

Heldig du som kan bare ta en tur til diverse scrappebutiker av ymse slag da.....blæææh, foreløpig har vi bare en, og den er jo ca 40 min unna da.....men bedre enn ingenting. Gleder meg til å se hva du skal lage av invitasjoner altså...ojojoj...spennende....god helg videre til dere, og en god morsdag til deg!!!