søndag 3. februar 2008

Enda en runde i "krigen"Da ble jeg med enda en runde i scrappekrigen på scrapping.no Nå begynner det virkelig å spisse seg til for nå er vi bare 6 stykker igjen. Jeg er kommet på et dyktig lag så det holder hardt hver eneste runde. Denne gangen skulle vi scrappe en skisse med alle disse firkantene. Synes den ser så tom ut etter at jeg har scannet lo'en, men i virkeligheten så synes jeg den er ganske så "mektig" og se på :-)

Ellers så er jeg litt trøtt idag. Det ble sent når vi var ute igår. Men med god mat og vin og drøs hele kvelden så ofrere jeg litt av søvnen. Frøya åller litt på nettene for tiden og jammen meg ser det ut for at hun får 2 små riskorn nede nå....hun har nemmlig ingen tenner enda så det virker som hun sliter litt med det.

Idag er det jo fastelavens-søndag og da har jeg invitert mine 3 søsken med barn....så det kan jo bli livlig her i kåken når alle trør inn dørstokken. Så jeg må vel snart sette en bolledeig og piske opp noe god krem så er vi jo igang. Alt snøen som kom igår er borte vekk idag......med mildvær og reng og vind så er det ikke akkurat noe utevær. Så derfor blir det skikkelig familie-kaffe her idag. Ungene gleder seg til boller og krem...og det gjør igrunne jeg også. :-)

4 kommentarer:

Maya sa...

Kjempefin LO ble det ut av en vanskelig skisse. Bra jobba det :-) Kjekt å være med videre - får jo scrappe unna endel bilder i slike konkurranser og det er deilig!

Elisabeth sa...

nommen så herlig karnevalbarn!!!

Og du, den der oppgaven til krigen, den løste du superbra da....klart du er med videre når du har slike bidrag jo..hihi.... Og du, kos dere med bollene, må visst få dreisen rundt litt med våres også tror jeg...

Elisabeths verden sa...

Å, så deilig med to små tenner når de endelig er ute. De er jo så skjønne når de smiler stort med riskorn i munnen.

Skulle bare mangle at du ikke blei med videre i krigen, anne, nydelig bidrag!

Anita Hagen sa...

Kan meget vel forstå at dere gikk videre for denne LO'en var spuerlekker. Må være gøy å scrappe med så nydelige motiv *sukk*

Klem Anita