onsdag 6. februar 2008

Ikke noe "dreven" på kort....Her har jeg rett og slett laget et kort for en venninde som har en søster som fyller 50 år. Hun spurte om ikke jeg kunne laget et kort til henne. JEG lage kort? sa jeg......ja du er så flink så......fikk jeg til svar.

Joda da var det jo bare å prøve. Og med en liten "forundringspakke" fra Grethe (Flode) så fikk jeg det jo litt til på et vis. Kjenner jo det at visst jeg ikke har noe å se etter så sliter jeg jo litt med kort. Men Grethe hadde laget masse fine kort.....så da tok jeg litt inspirasjon fra noen kort og laget mitt eget lille verk. Kortet ble veldig spesiellt synes jeg, men hun som har bestilt det synes det var flott. Har jo brukt litt glitterlim på det, men det viser ikke så godt når det er scannet :-)

Ellers så har jeg brukt kvelden på å scrappe en lo til "krigen" på scrapping.no Ble nå ferdig til slutt og fikk sendt den avgårde.

Nå tror jeg rett og slett at jeg skal krype til sengs......har alle 3 ungene hjemme imorgen, og det er den store ryddedagen her hjemme da. Har nemmlig 2 barnerom som virkelig trenger å ryddes, og da skal jammen meg ungene få være med å rydde litt de også.

Natti natt :-)

3 kommentarer:

Catrine sa...

Kortet er nydelig - du er kjempeflink! :D
Jeg føler og kortlaging blir litt tvang, men etter at jeg begynte å scrappe dem (tenke scrapping, ikke kort), ble det litt enklere! ;D
Ha en fin onsdag! :D

Annette sa...

Du har ingen grunn til å styre unna kortlaging fremover ser jeg!
Dette fiksa du jo kjempebra! :-)

Hørtes utrolig kjedelig ut med ryddedag. Men dessverre på man vel gjøre det også meg jevne mellomrom...

Gleder meg til å se "krigsbidraget" ditt :-)

Stine sa...

Kjempefint kort! Fine detaljer og farger, og det stempelet det er så flott! :)