fredag 22. februar 2008

Enda en runde i krigen


Da var enda en runde i "krigen" over, og jeg gikk jammen meg videre denne gangen også. Var sikkert på at det var min tur å ryke ut denne gangen, men faktisk så fikk jeg mest stemmer av alle og da ble jeg skikkelig overrasket. Det viser seg jo da at folk liker også det enkle når det gjelder lo'er. Så tusen takk for alle stemme folk har gitt meg :-)

Selv storkoste jeg meg når jeg laget denne lo'en fra Frøya's første jul. Skal også lage en dobbel lo fra hennes første jul, har bare ikke helt kommet igang med den enda. Ting tar jammen meg tid.

Oda har jo overnattingsgjest her idag så nå har jeg lovet dem at de skal få kokte egg til frokost, så nå må jeg jo bare holde den avtalen.

Ser ut for at det er litt bedre vær idag men absolutt langt fra noe drømmevær. Det begynner nok snart å regne igjen vil jeg tro. Rett og slett perfekt innevær til å scrappe i......det er rett og slett slike dager jeg ønsker at jeg skulle vært helt alene og bare scrappet og scrappet og gjort akkurat det jeg selv har lyst til. :-)

1 kommentar:

Maya sa...

Kjempefin LO dette....ikke rart du vant med den syns jeg :-)) Det ble møkkavær ja...skikkelig skit! Vi kommer tuslende om en times tid så får vi fotografert småprinsesene :-))