tysdag 26. februar 2008

Frøya er 1 år idag :-)
HIPP HIPP HURRA for Frøya som fyller 1 år idag. Helt utrolig hvor fort dette året har gått. Hvor er alle månedene blitt av? Tenk nå er den lille prinsessa våres 1 år allerede, og det er 1 år siden jeg lå på sykehuset og beundret den vakre lille skapningen vår.

Hun er en utrolig snill jente som varmer våre hjerter hver dag med sitt blide smil og gode latter. Regner med at hun vil glede oss i mange år fremover. Vi er utrolig glad i deg jenta vår.

Ikveld har vi hatt familieselskap her hjemme og det gikk utrolig fint og fredelig for seg selv om vi var 16 stykker her med stort og smått. Ikke noe kav og mas og alle kose seg med innebakte pølser, sjokoladekake, muffins og gele. Tror de fleste trillet ut dørene her og var fornøyde og gode og mette. Av gaver så fikk hun masse penger, sengtøy,en leke som var musikkbok og to sett med klær. Hadde sagt på forhånd at jeg ønsket meg penger slik at jeg kunne handle noen nye klær til henne. da kan jeg nemmlig kjøpe akkurat det jeg har lyst på :-)

Oda og Oscar storkoste seg i selskapet idag....og Oda sa senere på kvelden at det hadde vært et veldig kjekt selskap så da regner jeg med at det var vellykket :-)

Nå skal jeg rett og slett vadre meg ut på sofaen og se en film tror jeg. Alt er ryddet vekk og oppvaskmaskinen sviver for fullt. Lurer rett og slett på om det blir avstemming i krigen ikveld/natt, for nå har alle de 3 som er igjen levert inn bidragene. Nå blir det virkelig spennende og se om jeg fortsatt er med. Uansett om jeg ryker så har jeg fått masse inspirasjon og hatt det mye løye under krigen. Og ikke minst blitt litt mer kjent med andre på forumet.

Legger ut litt bilder fra dagens bursdagsbarn :-)Herlige jenta vår som er 1 år idag

SMIL!

Her er det vel noe rart hun har fått øye på :-)

Muffins .....laget av Oda

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

gosh, du tar så uendelig nydelige bilder, og så har du et uendelig vakkert motiv å ta bilder av akkurat i dag da. Nydelig lita dukke som er ett år, gratulere så mye med dagen, hilsen "frierne" fra sør.....hihi.....

Anonym sa...

Gratulerer så mye til den lille prisessa di. Veldig koselig å se bilder fra dagen,ser ut som hun storkoser seg.

Klem Marit/mja
og en liten frier fra høye nord :-)

Monica sa...

Gratulerer så mye med 1-års dagen til lille søte Frøya. Høres ut som en kjempefin dag :)